Solar power limburg

HAAL GRATIS ZONNE – ENERGIE IN HUIS

Bedrijven en diensten met een grote behoefte aan warm of heet water. bijvoorbeeld hotels, Ziekenhuizen, Luchthavens, enz. en ook een hoog stroom verbruik hebben.

Woningen- moeten comfort bieden tegen minimale prijzen. De technische systemen moeten esthetisch passen in het dakvlak en omgeving, De perfecte
oplossing een PVT paneel, ook goed toepasbaar op platte daken.

Het is een perfecte oplossing in combinatie met een lucht warmtepomp en een warmte-opslag of met een lucht warmtepomp zonneboiler. Een gedeeltelijke of volledige integratie van het verwarmingssysteem is mogelijk , Heel bruikbaar bij vloerverwarming en radiatoren voor lage temperaturen., Daardoor ook goed toepasbaar bij renovatie. Bezitters van zwembaden zien hun kosten nog verder dalen door gebruik van de zonnewarmte in de zomer..

Onze producten worden “gemaakt in Duitsland ” ( TUV gecertificeerd ) en het heeft de volgende voordelen:

Zuiniger, als meerdere technologieën gecombineerd in één. Dit vraagt minder ruimte op het dak. Daarom zijn onze PVT panelen ook goed geschikt voor kleine daken., Elektriciteit en warmte opbrengst in een systeem- en thermische technieken produceren gelijktijdig elektriciteit en warmte. voor opslag in een zonneboiler met ingebouwde luchtwarmtepomp..
Gecombineerde technologieën werken samen – aan efficiënter opereren.
door de SOLAR KEYMARK certificering krijgt U een zekerheid voor een constant hoge kwaliteit en opbrengst van het PVT paneel. Lage kosten dus snel rendement op investering (ROI), voor een woning in 5 – 6 jaar. Vergelijkbare systemen zijn gebaseerd op meerdere technieken die naast elkaar worden geïnstalleerd.
Levensduur van PV-cellen wordt verlengd , de werktemperatuur wordt laag gehouden door de warmteafvoer van de PVT panelen. De koeling beschermt de fotovoltaïsche cellen en verlengt dus de levensduur.
CO2 uitstoot wordt nul door stroom, verwarming en warm water met PVT panelen.
Met de ingebouwde warmtepomp in de boiler is dit het hele jaar door een oplossing voor de energiebehoefte.

Solar koelen

Airco systemen gebruiken veel energie, De warmtepomp boilers van Solar Power Limburg kunnen ook worden ingezet als koeling gedurende de zomerdagen. Solar chillers gebruiken thermische energie geleverd door de zon of andere bronnen , zoals aardwarmte om koude te realiseren en lucht te drogen.

Er zijn twee belangrijke zonnekoeling processen:

  1. Gesloten systemen, met thermisch aangedreven absorptie koeler die koud water produceert voor koeling van ruimtes.
  2. Warmte absorbers , die doorgaans gebruikt water als koelmiddel en een droger voor rechtstreekse behandeling in lucht in een ventilatiesysteem.

Solar koeling heeft een aantal voordelen ten opzichte van alternatieve oplossingen:

Bij maximaal zonlicht, wordt door koeling van de zonnepanelen de productie van elektriciteit verhoogd.. Zonnewarmte koeling kan ook werken ´s avonds door het gebruik van warmte-opslag. Als de zomer voorbij is, wordt zonne-koelsystemen worden gebruikt voor verwarmingsdoeleinden, zoals productie van warm tapwater of ruimteverwarming.

Beoordelingen

Author: artikelgratisplaatsen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *