De meest populaire materialen voor partnerringen

Partnerringen zijn perfect voor stellen die hun liefde voor elkaar willen delen, ook als ze niet getrouwd zijn. Meestal zijn dit jongere stellen die later willen trouwen of het niet langer relevant achten voor een vaste relatie om te trouwen.

Daarom zijn partnerringen vaak moderner en eenvoudiger van ontwerp dan de klassieke trouwringen en wordt er meer aandacht besteed aan de prijs. Vandaag willen we de meest populaire materialen voor partnerringen introduceren en hun voordelen.

Modern, elegant en comfortabel: partnerringen van titanium

Partnerringen weerspiegelen vaak een modern begrip van liefde en een sterke band. Een bijzonder populair materiaal is titanium, dat door zijn eenvoud zowel modern als klassiek is. Titan heeft ook andere voordelen als materiaal voor partnerringen:
 Ook geschikt voor brede vormen: vanwege de lage materiaalkosten hoeven er geen activa te worden uitgegeven aan titanium partnerringen, zelfs als er veel materiaal is verwerkt. Dit betekent dat ook bredere ringen kunnen worden geselecteerd zonder dat het paar diep in hun zakken hoeft te graven. De eenvoudige donkergrijze kleur van titanium ziet er eenvoudig en modern uit.

Trag Hoog comfort: Net als trouwringen worden partnerringen meestal de hele dag gedragen, daarom is comfort een belangrijke factor. Titanium is een zeer licht materiaal, maar toch robuust en krasvast door zijn solide structuur. Het biedt dus veel comfort zonder de levensduur van de ringen in gevaar te brengen. Bovendien is titanium absoluut nikkelvrij en daardoor ook geschikt voor mensen met allergieën.
Veelzijdig, onderhoudsvriendelijk en voordelig: roestvrijstalen partnerringen
Roestvrij staal is ook een populair materiaal voor partnerringen en lijkt qua structuur en uiterlijk op titanium.

Het is bijzonder goedkoop en door zijn hardheid zeer robuust en krasvast. RVS ringen zijn goed te combineren met andere materialen zonder dat de prijs te hoog oploopt. Zo kunnen de ringen versierd worden met een fijne gouden streep. Als je het een beetje ongebruikelijker en toch moderner vindt, kun je ook zwarte roestvrijstalen decoraties gebruiken of een volledig zwart model voor edelsteenringen.

Beoordelingen

Author: Hedi Pakema

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *